Ми у Facebook
28.03.2014, 16:03

Рівне: ОК "Північ" спростовує зв'язок з Януковичем

Управління оперативного командування "Північ" спростовує інформацію, яку поширив керівник "Правого сектору" Рівненщини Роман Коваль про зв'язок ОК "Північ" з екс-президентом Януковичем.
Прес-центр управління оперативного командування "Північ" повідомляє, що поширена керівником Правого сектору Рівненщини Романом Ковалем інформація про те, що Командувач ОК "Північ" має зв'язок з екс-президентом Віктором Януковичем не має під собою жодних підстав та не відповідає дійсності, паплюжить честь і гідність офіцера.

Вважаємо подібні заяви провокаційними і популістськими, спрямованими на підрив боєготовності військ й дестабілізацію ситуації, формування недовіри до керівників органів військового управління, які шкодять, без перебільшення, обороноздатності всієї держави в цілому. В умовах зовнішньої збройної загрози для України, таке пліткарство вигідне лише ворогам країни і може привести до незворотних наслідків.

Аптеки Рівненщини перерахували 25 тисяч гривень для військових ОК "Північ"

Сьогодні, коли проводяться заходи щодо підвищення боєздатності військових частин, підвищення морального стану та патріотизму українських воїнів, поширення представниками Правого сектору, неперевіреної і неправдивої інформації й пліток загрожує виконанню поставлених завдань державою перед особовим складом Збройних Сил України.

Радимо громадянину Роману Ковалю, перед тим як робити такого роду заяви, неприпустимі для політичного діяча, спочатку перевірити джерела її надходження та її правдивість.

На Рівненщині формують батальйони територіальної оборони

Звертаємося до громадських і політичних діячів, представників засобів масової інформації в подальшому поширювати достовірні факти та не грати на руку ворогам українського народу, їхній пропагандистській машині, які намагаються послабити Україну і її Збройні Сили.





На правах реклами