Ми у Facebook
31.03.2014, 13:06

На Рівненщині горів готель [Фото+Відео]

У неділю вранці загорілось покриття будівлі готелю "Оазис-М" у с.Бабин Гощанського району.
Як повідомляє прес-служба Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області, 30 березня о 05.03 до чергової служби Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в с.Бабин у 3-поверховій будівлі готелю «Оазис-М». За вказаною адресою негайно виїхали чергові караули рятувальників смт. Гоща та м. Рівне. На місці виклику було встановлено, що горить покриття цегляної будівлі готелю, людей всередині немає, оскільки проводилися ремонтні роботи. Провівши оперативне розгортання сил та засобів, рятувальники подали на гасіння вогню 5 водяних стволів по усьому периметру будівлі. О 06.30 вогнеборцям вдалося локалізувати пожежу, не допустивши поширення вогню на готельні номери. Полум’я встигло лише пошкодити покрівлю будівлі на площі 126 м.кв. Жертв та постраждалих немає.

ВІДЕО: Горів готель "Оазис-М" у Бабині





Рівне: перекур на "Північному" спричинив пожежу

Загалом, на гасінні пожежі було задіяно майже 30 рятувальників на чолі із заступником начальника ГУ ДСНС області підполковником служби цивільного захисту Олегом Панюком. Пожежу ліквідували о 09.10. Наразі причина виникнення пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються.

Шматочок недоторканої природи – еко-готель «Оазис-М»

Екологічний комплекс «Оазис-М» знаходиться за 12 км від Рівного, на трасі Рівне-Київ у с.Бабин Гощанського району. Він включає в себе музей «Криївку», комфортабельний готель, ресторан, лазню, дитячий майданчик та озерце з фонтаном.

ВІДЕО - Рівне: у маршрутці загорілася проводка





На правах реклами