Ми у Facebook
01.04.2014, 00:45

Аваков роззброює "Правий сектор" прямо у центрі столиці? Є поранені

У готелі "Дніпро" знаходиться штаб "Правого сектора", він оточений бійцями спецпідрозділу "Сокіл", співробітниками міліції та СБУ.
Навколо збирається натовп, найімовірніше, це соратники "Правого сектора", вони вигукують свої звичні гасла: "слава нації", "слава Україні". Люди навколо говорять, що якщо міліція піде проти народу, то вони підуть разом з "Правим сектором" проти міліції, - пише rusvesna.su

А тим часом УЗГ МВС України повідомляє:

"Правоохоронці оперативно встановили та затримали чоловіка, який стріляв біля одного із ресторанів у центрі Києва. Наразі щодо нього проводяться слідчі дії. Також на вимогу киян, які налякані стріляниною, міліція заблокувала готель “Дніпро”. За свідченнями очевидців там перебувають кілька десятків озброєнних автоматичною зброєю невідомих осіб.

Інформуємо, що ситуація повністю контрольована і повторення таких терористичних вчинків МВС надалі не допустить.

Нагадаємо, що сьогодні о 19.56 по спецлінії 102 до чергової частини Шевченківського райуправління столичної міліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік здійснив кілька пострілів біля одного з ресторанів в центральній частині міста. Є постраждалі.

На місце виклику негайно прибули слідчо-оперативна група, керівництво столичної міліції та представники громадськості. Правоохоронці встановили, що один з відвідувачів закладу вийшов на подвір’я та через деякий час почав стріляти. В результаті цього 3 осіб було поранено. Потерпілих доставили до однієї з лікарень.

За словами лікарів, у чоловіків діагностовано вогнепальні поранення грудної клітки, попереку та гомілки. Також встановлено, що потерпілі – мешканці Києва, Київської області та АР Крим, 1958, 1995, 1990 років народження відповідно."

Службове розслідування щодо смерті Музичка (Сашка Білого) опублікують через два дні, - Аваков

Поранений є бійцем третьої сотні Самооборони Майдану. Наразі чоловік перебуває на операційному столі, триває складне оперативне втручання. Він у вкрай важкому стані, - додають в УЗГ МВС України.





На правах реклами