Ми у Facebook
05.04.2014, 07:24

Голова Рівненської обласної ради розповів, чому саме Данильчук і Павлюк стали заступниками

У прямому ефірі програми «ТелеМайдан» голова Рівненської обласної ради Михайло Кириллов пояснив чому саме Олександр Данильчук та Степан Павлюк стали заступниками голови.
- Я запропонував чи міг би запропонувати, але їх би не обрали. Чому я запропонував Олександра Данильчука? Він був головою обласної ради минулого скликання, має досвід в роботі. Я запропонував його, бо, як на мене, він зможе допомогти мені в роботі: в прийнятті певних рішень, в управлінні майном, яке ми повернули у комунальну власність. Бо за його каденції управління майном саме було прерогативою в обласній раді. Він не був в Партії регіонів, він був позафракційним. Відомо, який склад зараз в обласній раді, середній вік депутата 55 років. А молодих людей там тільки дві-три людини. Більшість депутатів десь були, десь працювали. Зайти того, хто не був на якихось посадах чи десь не працював - це нереально, - говорить голова обласної ради.

Перший заступник голови Рівненської обласної ради Олександр Данильчук [ДОСЬЄ] [+Фото]

Олександра Данильчука обрали першим заступником голови Рівненської облради

- Стосовно Павлюка Степана Івановича, то він входив в Народну раду, був присутній коли ми по сім годин вирішували нагальні питання.

Заступник голови Рівненської облради Степан Павлюк [ДОСЬЄ] [+Фото]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ