Ми у Facebook
05.04.2014, 22:14

Рівненщина: пішоходів-порушників каратимуть штрафами

Прес-служба ВДАІ УМВС у Рівненській області повідомила про те, що в області розпочалася профілактична операція "Пішохід".
Метою її проведення є проведення профілактичних бесід з пішоходами-порушниками. Адже вони є повноправними учасниками дорожнього руху, то ж повинні дотримуватися Правил дорожнього руху. Багато хто з них раптово виходить на проїжджу частину дороги та переходить її не встановленому для цього місці і це є зазвичай основною причиною дорожньо-транспортних пригод.

Операція розпочалася з 28 березня.

- За цей час працівники Державтоінспекції склали більш ніж 50 адміністративних протоколів на пішоходів-порушників. Також за участю пішоходів сталося 3 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, з яких одна людина загинула, - повідомляє прес-служба ВДАІ УМВС у Рівненській області.

У Рівному можна буде пройти медичне обстеження безкоштовно

Працівники Державтоінспекції вкотре звертаються до пішоходів: не порушуйте і не ігноруйте Правила дорожнього руху. Будьте обачними та уважними. Не наражайте на небезпеку себе та своїх дітей.

Рівненський заробітчанин тікав з Росії додому через білоруські ліси

ДАІ також нагадує: згідно ст.127 Кодексу України про адміністративні правопорушення за недотримання вимог ПДР законодавство передбачає відповідальність для пішоходів у вигляді попередження або штрафу від 51 до 85 грн.





На правах реклами