Ми у Facebook
09.04.2014, 07:40

Міський голова Рівного та його заступники отримають премії

Під час засідання Рівненського міськвиконкому було підтримано рішення про преміювання міського голови Рівного та його заступників за березень 2014 року.
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 9 березня 2006 року "Про упорядкування структури та умов оплати праці працівникам апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, суддів та інших органів" зі змінами і доповненнями, рішення Рівненської міської ради від 17 жовтня 2006 року "Про впорядкування умов оплати праці міського голови та його заступників" та положення про преміювання працівників апарату і виконкому, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Преміювати міського голову Хомка Володимира Євгеновича за підсумками роботи за березень 2014 року у розмірі 50 відсотків посадового окладу.

Місцеві вибори - за новими правилами: Верховна Рада ухвалила зміни до виборчого закону

2. Преміювати заступників міського голови Хмилецького Олксія Віталійовича, Васильчука Сергія Миколайовича, Філіна Андрія Олександровича, Кульчинську Галину Григорівну за підсумками роботи за березень 2014 року у розмірі 50 відсотків посадового окладу.

Таке рішення підтримали члени Рівненського міськвиконкому на засіданні 8 квітня.





На правах реклами