Ми у Facebook
10.04.2014, 10:48

Які проблеми хвилюють фермерів Рівненщини?

Високі кредитні ставки, брак ринків збуту та заготівельних організацій, відсутність належної соціальної політики стосовно фермерів, а також зростання цін на пальне, міндобрива, насіння. Ці та інші проблеми фермери Рівненщини порушили під час зустрічі із головою облдержадміністрації.
«Моя позиція - фермерські господарства потрібно захищати», - наголосив Сергій Рибачок. На переконання голови облдержадміністрації, праця фермерів є надзвичайно важливою, адже це – одна із основних складових у сільськогосподарському виробництві. «Також надзвичайно важливим є те, що такі господарники надають можливість створювати робочі місця на селі, а це дуже актуально для держави. Відтак, їм необхідно надавати гарантії та підтримку з боку влади усіх рівнів», - впевнений Сергій Рибачок.

Майже півсотні дітей кримських біженців пішли до шкіл і садочків Рівненщини

Усі пропозиції від фермерів опрацюють і надішлють до Міністерства аграрної політики та продовольства, запевнив Сергій Рибачок. Адже більшість проблемних питань можна вирішити лише на вищому рівні. А ті пропозиції, які вдасться втілити силами обласної влади, будуть реалізовані, повідомляють на сайті обласної адміністрації

Рівненщина: перевізники Дубенщини вимагають збільшити плату за проїзд


До столиці вже направлено низку звернень, зокрема щодо: врегулювання питань реєстрації договорів оренди землі; вирішення проблем, що виникають при визначенні платників фіксованого сільськогосподарського податку та спеціального режиму спадкування; безпечної та стабільної роботи Костопільського ветсанзаводу.





На правах реклами