Ми у Facebook
10.04.2014, 11:13

У Рівному викрили наркопритон

Житель Рівного, раніше судимий 34-річний Денис, не лише систематично вживав наркотики, а й надавав власну оселю для виготовлення та вживання наркотиків трьом місцевим мешканцям.
Мешканці будинку на вулиці Ніла Хасевича, що в Рівному, звернулися до правоохоронців з проханням терміново припинити неподобство, яке твориться в одній із сусідських квартир.

За словами жителів будинку, сусід, який проживає в одній з квартир, створив справжнє збіговисько наркозалежних, котрі мало не у відкриту вживають наркотики.



Рівненщина: у ДТП загинув 46-річний чоловік

Дана інформація зацікавила оперативників та вони виїхали за вказаною адресою, щоб перевірити інформацію.

Правоохоронці ввійшли до оселі саме тоді, коли зловмисник разом з 25-річним Володимиром, 25-річним Віталієм та 28-річним Володимиром виготовляли чергову дозу для вживання.

На Рівненщині затримали копачів бурштину

— Стосовно чоловіка відкрито кримінальне провадження за статтею 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, — зазначив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Руслан Мельник. — Усе вилучене направлено на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Триває досудове розслідування.





На правах реклами