Ми у Facebook
10.04.2014, 14:25

На кордоні з окупованим Кримом зникла Карін – гроза рівненських наркокур`єрів

Героїчна прикордонна собака раніше служила у Рівненській області й відома тим, що виявила на залізниці велику партію наркотиків.
Пізно ввечері 9 квітня у прикордонників, які з нещодавнього часу дислокуються на станції Мелітополь Донецької області і несуть службу на залізничному транспорті, що курсує між окупованим Кримом і материковою частиною України, стався прикрий інцидент - зникла улюблена службова собака Карін.

Вона була прив’язана у дворі лінійного відділу міліції на залізничній станції Мелітополь, обірвала повідок і втекла, повідомляє РІА МЕЛІТОПОЛЬ.

Карін – таку має кличку собака (сука) породи чорний лабрадор. Вона ще молода, півтора року. Але за цей час встигла довести, що недарма їсть казенні кісточки, стверджують прикордонники. До передислокації на південно-східний кордон Карін виявила партію наркотиків, які перевозили залізничним транспортом у Рівненській області, де вона раніше «служила».

На Рівненщині собака допоміг знайти в контрабандиста марихуану [+Фото]

Карін не тільки справжня гроза наркокур`єрів, а й вірний друг українських прикордонників. А ще вона добра й контактна лабрадорша…

Якщо хтось побачить її чи має якусь іншу інформацію - телефонуйте (097)-809-37-97 — Дмитро.

На наркотики вівчарка Недіс вказує лапою [+Фото]





На правах реклами