Ми у Facebook
11.04.2014, 03:16

У Рівному обмежили продаж алкоголю з 22 до 10 години

Поки що таке рішення є рекомендаційним, його прийняв Рівненський міськвиконком. Далі ж хочуть зробити його загальнообов'язковим, але для цього потрібно, щоб це рішення на сесії підтримали депутати рівненської міської ради.
Нагадаємо, що рішенням від 25 лютого члени міськвиконкому пропонували обмежити продаж алкоголю з 20 до 10 години. Проте таке рішення обурило кілька десятків підприємців Рівного, які бідкалися на зниження рівня продажів.

У Рівному обмежили продаж алкоголю

Цього разу депутати рекомендують суб'єктам господарювання не здійснювати продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та пива (крім безалкогольного) у стаціонарних об'єктах торгівлі та малих архітектурних формах, за винятком закладів ресторанного господарства, на території міста Рівного з 22 до 10 години до прийняття рішення Рівненською міською радою.

«Зробимо Україну чистою!» шукає координаторів

- Підприємці мають розуміти, що через місяць чи через два прийдуть підзаконні акти щодо обмеження продажу алкоголю по місту. Я не уявляю собі, яка нормальна людина буде купувати алкоголь о 8 годині ранку, - зауважив міський голова Рівного Володимир Хомко.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ