Ми у Facebook
11.04.2014, 11:16

Чи отримають пенсії мобілізовані рівняни?

Відповідно до листа Департаменту фінансів Міністерства оборони України з метою недопущення нецільового використання коштів було припинено виплату пенсій. Головне управління Пенсійного фонду України у Рівненській області відповідно до цього листа припинила виплату пенсій.
Головне управління Пенсійного фонду України у Рівненській області 18 березня надіслало у відповідні інстанції листи з проханням надати списки мобілізованих пенсіонерів, аби припинити їм виплату пенсій.

- На Рівненщині таких пенсіонерів - 44, - розповів на засіданні президії Громадської координаційної ради у Рівненській області, яке відбулось 11 квітня, начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Рівненській області Василь Петняк. - Ці люди були виключені зі списків тих,хто отримує пенсії. Згідно з заявкою, пенсії виплачували усім, крім цих 44 людей.

Військові навчання на Рівненщині: бойові стрільби - щодня

Проте з 1 квітня набрав чинності закон, згідно з яким виплата пенсій мобілізованим пенсіонерам не припиняється, а ті, хто її не отримав, мають отримати відповідні доплати, повідомив Василь Петняк. Тим часом до органів Пенсійного фонду почали звертатись жителі області, яких торкнулись ці законодавчі зміни, з проханням роз'яснити ситуацію.

Компенсації на оплату комунпослуг - НОВІ ПРАВИЛА

"Враховуючи це, 9 квітня ми зробили додаткові відомості і надіслали їх до банківських установ", - запевнив начальник Головного управління Пенсійного фонду в Рівненській області. За словами Василя Петняка, вчора, 10 квітня, до вечора, відповідні кошти були перераховані, отож 44 жителі області, які є пенсіонерами і водночас були мобілізовані, мають отримати належні їм пенсії.



Рівненська область: розпочали виплачувати квітневі пенсії





На правах реклами