Ми у Facebook
14.04.2014, 22:29

Рівненщина: Рабінович і Королевська отримають дві посади у виборчих комісіях, Тимошенко - жодної

Стало відомо, які кандидати отримають керівні посади (голова, заступник, секретар) в окрудних виборчих комісіях з виборів Президента України у Рівненській області.
Про це повідомив представник громадянської мережі "ОПОРА" Анатолій Бондарчук. "Прізвища членів комісії, які займуть ці посади, поки невідомі, - зазначив він, - але певну картинку вже можна починати складати:

Рівненщина: хто очолює виборчі штаби кандидатів у Президенти

154 округ: Королевська, Цушко, Маломуж.

155 округ: Порошенко, Симоненко, Ляшко.

156 округ: Гриценко, Королевська, Рабіновіч.

157 округ: Шкіряк, Кузьмін, Клименко.

158 округ: Бойко, Тягнибок, Рабіновіч.

Рівненська обласна рада збереться на позачергову сесію

Нагадаємо, на цьогорічних президентських виборах Рівненщина буде поділена на п'ять виборчих округів. Їхні межі, в порівнянні з парламентськими виборами 2012 року, зазнали однієї зміни: все місто Рівне перебуватиме в межах одного виборчого округу. Зазначимо, що на виборах-2012 частина Рівного (мікрорайони Льонокомбінату та "Північний") була віднесена до виборчого округу, що включав Гощанський, Корецький, Рівненський та Острозький райони. Тоді таке "нарізання" округів експерти пояснювали бажанням влади "відсікти" електорат власника Рівненського льонокомбінату Олега Червонюка, який балотувався до парламенту в Рівному і мав значну частину прихильників саме в тій частині міста, яку несподівано "додали" до "сільського" округу.

Рівне об'єднано в один округ





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ