Довідка Рівного: Як дістатися до кладовища Нове
Для цього скористайтесь новим сервісом у Довідці Рівного. Транспорт на порталі OGO.ua. Тут треба вказати пункти звідки і куди ви маєте доїхати, і система запропонує найшвидший маршрут. Ви дізнаєтесь, яка маршрутка вам підходить, скільки часу ви будете у дорозі та скільки коштує проїзд.
Якого числа батьківський день і що це таке?
Від залізничного вокзалу до кладовища Нове найкоротший і найдешевший шлях, до того ж без пересадки, буде маршртукою №33. Цей маршрут може стати у нагоді, якщо ви їдете не із залізничного вокзалу, а з центру або центрального автовокзалу.
В дорозі: 23 хв. Вартість: 2 грн. Відстань: 7.6 км.

Другий варіант - це проїхати тролейбусом №3 до тролейбусного управління на вул. Д.Галицького і пересісти на маршрутку №30.
В дорозі: 27 хв. Вартість: 3.5 грн. Відстань: 7.9 км.

Коли на кладовищах Рівного пройдуть поминальні дні?
Іще один із варіантів це доїхати маршруткою №64 до вул. Курчатова і пересісти на маршрутне таксі №30.
В дорозі: 24 хв. Вартість: 4 грн. Відстань: 7.9 км.



Довідка Рівного, маршрутка, транспорт, пошук, поминальні дні, кладовище Нове
Найсмачніша намазка на хліб. Перекус за 3 хвилини: прості інгредієнти

Сьогодні портал OGO.ua розкаже про одну з намазок із часником. Це чудова закуска для свята або простих дружніх посиденьок.
переглядів: 1434
Як заварити червоний буряк, щоб був яскравий та солодкий

Полюбляєте страви з буряком, але приготувати овоч не вдається ідеально, то колір виварюється, то смак не надто солодкий. Є кілька моментів, які варто знати перед тим як почати готівлю.
переглядів: 965
Смачний перекус для всієї родини: Сосиски в тісті

Хто ж не любить сосски в тісті, але як приготувати для них тісто? Просто й швидко!
переглядів: 470
Ідеальний сніданок: Як приготувати смачні сирники

Для приготування цього смачного й корисного сніданку потрібно трошки кулінарного хисту та правильні інгредієнти.
переглядів: 385
Чіабатта: італійський хліб на дріжджах

Сайт OGO.ua поспішає порадувати вас простим рецептом хліба – чіабатта в домашніх умовах. Цей італійський хлібець здебільшого прийнято готувати з пшеничного борошна, води, солі та невеликої кількості дріжджів, хоча найчастіше в тісто додається оливкова олія.
переглядів: 628