Ми у Facebook
26.04.2014, 22:16

На Рівненщині працівники Державтоінспекції вшанували пам’ять ліквідаторів на ЧАЕС

Історія Чорнобильської катастрофи – це не тільки історія техногенної аварії й людської трагедії, але ще й історія подвигу в ім’я порятунку всього людства. Серед «героїв-добровольців» були і наші Рівненські інспектори ДАІ – нині пенсіонери ОВС, а в ті 80-і – інспектори дорожньо-патрульної служби УВС Рівненського облвиконкому.
Напередодні відзначення 28-ї річниці трагедії на Чорнобильській атомній електростанції у відділі Державтоінспекції Рівненщини провели урочисті заходи, присвячені вшануванню учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.



Рівняни знову зможуть діставатися до Криму потягом


Зустрівся з ветеранами органів внутрішніх справ і начальник ДАІ Рівненської області Олександр Семенюк. Усім присутнім він висловив подяку за вагомий внесок в роботу Державтоінспекції, а також побажав їм міцного здоров’я, гарного настрою та довгих років життя.

Працівники та пенсіонери ДАІ, котрі брали участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС не приховували свого захоплення та щирої радості від спілкування з колишніми колегами. Ветерани-ліквідато

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих та померлих побратимів і поклали вінок до каплички на території відділу.



Рівненщина: чоловіки перевозили бурштин та мали при собі не зареєстровану зброю





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ