Ми у Facebook
28.04.2014, 11:09

У Рівному пройдуть заходи з нагоди 450-річчя з дня народження Вільяма Шекспіра

29 квітня о 16 годині. в рамках літературного клубу «Співрозмовник» відбудеться тематичний вечір «Поет і драматург доби Відродження», присвячений 450-річчю від дня народження класика світової літератури Уільяма Шекспіра. Місце проведення – Рівненська обласна бібліотека, 4-й поверх.
На заході буде діяти книжкова виставка «Наш сучасник Уільям Шекспір», на якій буде представлено літературу з відділу читальної зали і відділу обслуговування користувачів іноземними мовами. Це художні твори автора в оригіналі та в перекладах на українську та російську мови, а також літературно-критичні видання про життя та творчість поета, стародруки з фонду рідкісних та цінних видань бібліотеки.

Присутні переглянуть відеофільм «Життєва історія Уільяма Шекспіра», відеоролики театральних постановок за творами автора. Прослухають сонети мовою оригіналу та уривок з п’єси «Ромео і Джульєтта» у виконанні студентської молоді.

Харківський гурт Pur: Pur знову завітає до Рівного

У заході візьмуть участь:

- Світлана Бєлова – викладач кафедри іноземної філології РДГУ;

- члени громадських товариств, об’єднань, общин та культурних центрів м. Рівне;

- члени літературного клубу «Співрозмовник»;

- викладачі та студенти вищих навчальних закладів м. Рівне, бібліотечні працівники.

Як рівняни відпочивали по-грузинськи [+Фото]

Організатори заходу:

- куратор літературного клубу «Співрозмовник», провідний бібліотекар відділу обслуговування користувачів у читальній залі - Наталія Васюк;

- завідуюча відділом обслуговування користувачів іноземними мовами – Світлана Волкова.






На правах реклами