Ми у Facebook
28.04.2014, 15:17

Перші коментарі лікарів про стан пораненого Кернеса після операції

Як розповів екс-голова Харківської ОДА Михайло Добкін, у мера Харкова Геннадія Кернеса стріляв снайпер з гвинтівки на поразку прямо в серце.
У мера Харкова Геннадія Кернеса внаслідок замаху поранена грудна клітка і черевна порожнина, повідомив професор Валерій Бойко, який очолював групу хірургів, що оперували Кернеса, йдеться на Радіо Свобода.

«Дуже тяжке пошкодження. Це тяжке торакоабдомінальне поранення з пошкодженням низки органів, з тяжкою кровотечею, шоком», – сказав лікар журналістам біля лікарні, в якій перебуває мер Харкова.

На Кернеса скоєно замах: він серйозно поранений

На даний час, за його словами, операція завершена, але з операційної Кернеса не вивозять. «Зараз із ним працюють лікарі-реаніматологи. У цій ситуації ми зробили все, що можливо», – сказав Бойко.

На запитання, чи є загроза життю Кернеса, лікар відповів ствердно.

За його словами, лікарі поки що не дають ніяких прогнозів. Кернес зараз нетранспортабельний, тому наразі його нікуди перевозити не будуть, додав лікар.

У Харкові блокуватимуть ОДА до відставки Добкіна

Тим часом Михайло Добкін, заявив, що стріляли на ураження. Цілилися в серце. Правоохоронці виявили гільзу, постріл був один. Добкін сподівається, що напад буде розслідуваний і злочинця знайдуть, пишуть Коментарі.

Нагадаємо, Геннадія Кернеса поранили в спину сьогодні близько 12:00 під час пробіжки на Білгородському шосе. Міліція порушила справу за фактом замаху на вбивство.





На правах реклами