Ми у Facebook
05.05.2014, 14:37

Військовому полігону допомагатиме рівненська Чорнобильська лікарня

Днями Рівненський загальновійськовий полігон отримав суттєву благочинну грошову допомогу від Рівненського обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення.
Кошти плануються на відновлення об’єктів навчально-матеріальної бази полігону, закупки акумуляторів та деталей до бойової автомобільної техніки тощо. За словами командування військової частини, допомогу буде направлено для найнеобхіднішого, аби забезпечити якісну та швидку підготовку особового складу Збройних Сил України.

Про це повідомив прес-офіцер Міністерства оборони України у Рівненській області Олександр Гайн.

Рівненщина: ОК «Північ» проведе бойові навчання зі стрільбою

Нагадаємо, що на Рівненському загальновійськовому полігоні нині триває інтенсивний бойовий вишкіл військовослужбовців, які вже незабаром виконуватимуть завдання щодо захисту суверенітету та територіальної цілісності держави. Тому, допомога Чорнобильської лікарні стала неоціненною інвестицією в підвищення обороноздатності України та підтвердженням гасла, що «народ і армія – єдині».

Прикордонники Рівненщини працюють у посиленому режимі

Нам дуже важливо, що лікувальна установа, Рівненський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення, подала нам руку допомоги. Ми знаємо, які складні часи зараз переживає українська медицина, і те, що вони підтримали загальновійськовий полігон – це неабиякий героїчний вчинок лікарів, медсестер усіх працівників закладу, - зазначив заступник командира частини по роботі з особовим складом. – Хочу запевнити, що кошти до останньої копійки будуть використані на забезпечення підготовки особового складу Збройних Сил України.





На правах реклами