Ми у Facebook
06.05.2014, 19:08

Відкрився попередній продаж квитків на поїзди, що відправляються після 27 травня

Придбати квитки можна за 30 діб до відправлення поїзда, а не як раніше, за 45 діб.
Після узгодження графіка руху із залізничними адміністраціями Росії та Білорусі, а також Криму, Укрзалізниця відкрила попередній продаж квитків на поїзди, що відправляються у рейс після 27 травня. Рішення про відкриття попереднього продажу квитків було погоджене ВАТ «РЖД» та ВАТ «ФПК».

Телеграма від ВАТ «РЖД» № 000667 щодо погодження графіка руху та відкриття продажу надійшла до Укрзалізниці 30 квітня 2014 року, повідомляє прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту.

Станом на 6 травня уже відкрито попередній продаж квитків на 157 поїздів, які відправляються у рейс з 27 травня по 1 червня. У тому числі на 131 поїзд внутрішнього сполучення та 26 поїздів, що курсують у сполученні з країнами СНД.

Також можна буде придбати квитки на 135 поїздів, які відправляються в рейс починаючи з 1 червня, після введення графіка руху поїздів на 2014 – 2015 роки. У тому числі на 114 поїздів внутрішнього сполучення та 21 поїзд у міжнародному сполученні.

Попередній продаж квитків на поїзди, що відправляються в рейс після 27 травня та курсують через територію України, відкрито також ВАТ «Российские железные дороги».

За відкриттям продажу квитків пасажири можуть слідкувати за допомогою системи booking.uz.gov.ua або уточнювати інформацію у залізничних касах.

На всі поїзди зменшено термін попереднього продажу квитків. Так, їх реалізація розпочинатиметься за 30 діб до відправлення поїзда, а не як раніше, за 45 діб.

Нагадаємо, 11 квітня 2014 року прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту (Укрзалізниця) опублікувала офіційне повідомлення про тимчасове призупинення попереднього продажу квитків на всі поїзди, що відправляються в рейс після 27 травня 2014 року.

Телефони довідкових служб вокзалів

Нагадаємо, коригування графіка руху пасажирських поїздів на 2014–2015 роки викликане неузгодженістю розкладу руху поїздів між АР Крим і територією материкової України.

ДОВІДКА РІВНОГО: ТРАНСПОРТ







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ