Ми у Facebook
09.05.2014, 09:31

Нардеп від Рівненщини попереджає про можливості провокацій

Провокації на 9 Травня по всій території України - це тема номер один, яку обговорюють впродовж тривалого часу. Нардеп від Рівненщини Юрій Благодир наголошує на тому, що існує варіант проведення провокацій по всій країні і закликає бути уважними.
- Друзі, в контексті скорого святкування 9 травня, окремо хотів би підняти питання можливих провокацій.

Раніше боявся вірити в можливість реалізації подібних варіантів розвитку подій у нас в державі. Проте зараз, на жаль, з жахом маю констатувати, що є реальна загроза. Відбувається дуже жорсткий, цинічний та показовий сценарій.

Маємо усвідомити, що Луганськ та Донецьк – це не ті локації, які будуть цікаві терористам. Тому маємо бути уважними по всій країні, - написав на своїй сторінці у фейсбук нардеп Юрій Благодир.

Рівне: куди телефонувати, якщо помітили можливість провокації

- В такій ситуації, дуже сподіваюся, що наші спецслужби, громадськість та місцева влада зможуть скоориднуватися та унеможливити до 9 травня будь-які провокації.

Крім того, в поточній ситуації особливої важливості набуває готовність західних партнерів та громадськості реально відреагувати на подібні провокації в Україні. Ми маємо усвідомити, що там, де агресія зустріне реальний спротив, там вона і зупиниться.





На правах реклами