Ми у Facebook
13.05.2014, 14:13

Рівненщина: мешканець області піде під суд за контрабанду наркотиків

Слідчий відділ УСБУ у Рівненській області завершив розслідування кримінального провадження щодо 19-річного місцевого мешканця, який намагався вивезти контрабандним шляхом з України до Республіки Білорусь наркотики.
Як повідомляє прес-група УСБУ в Рівненській області, у пункті пропуску «Удрицьк» 20 березня співробітники СБУ спільно з митниками та прикордонниками затримали підозрілого громадянина України. У хлопця після обшуку виявили 6,3 грама ацетильованого опію та 2,6 грама канабісу.

Відомо, що правопорушник і раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та був засуджений за крадіжку та незаконне носіння кастету. Рішенням суду затриманому обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Рівнянин вкрав продукти з супермаркету


Правопорушнику оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.15 та ч.2 ст.305 (замах на контрабанду наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів, а також їх зберігання з метою збуту) та ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Рівне: міліціонери затримали на «гарячому» місцевого наркобарона


Кримінальне провадження із затвердженим обвинувальним актом скеровано до Дубровицького районного суду.





На правах реклами