Ми у Facebook
13.05.2014, 14:45

Основні версії вибуху у Миколаєві: самогубство та побутовий газ

З-під завалів будинку рятувальники продовжують вивільняти людей ы тыла жертв. Кількість жертв вибуху у Миколаєві збільшилася Правоохоронці як основну версію вибуху розглядають самогубство.
Станом на 7 годину 13 травня 3 особи загинуло, 5 осіб постраждало. Пошуково-рятувальні роботи та розбирання завалу тривають, - повідомили у прес-службі ДСНС.

Повідомляється також про виявлення двох загиблих, однак вивільнити їх тіла пока не вдалося.

Вибухом зруйновано 18 квартир та 7 пошкоджено. Силами ДСНС врятовано 24 особи, розгорнуто пункт життєзабезпечення на 40 осіб. Мешканців будинку тимчасово розміщено у готелі ”Турист-Миколаїв”.

У Миколаєві вибухнув дев'ятиповерховий будинок. Загинули дві людини [Фото+Відео]

Як зазначила речник миколаївських рятувальників Іляня Пацюк, бійці ДСНС займаються порятунком жінки, котра знаходиться між 7 та 8 поверхами, між двома бетонними плитами. Із нею є голосовий зв'язок, тобто рятувальнки з нею спілкуються. Є сподівання, що найближчим часом жінку вивільнять з-під завалів. Проте ситуація ускладнюється тим, що постраждала знаходиться між двома плитами і просто стягнути одну з них не можна, бо є ризик, що вона просто придавить постраждалу. Окрім того жінка перебуває у стані шоку і не може сказати, які у неї травми.

Вона також додала, що за попередніми висновками комісії причиною вибуху став побутовий газ. Як інформує ЛігаБізнесІнформ, правоохоронці як основну версію вибуху розглядають самогубство.

Нагадаємо, 12 травня о 13:05 у м. Миколаїв на вул. Лазурна, 40 стався вибух, внаслідок якого повністю рознесло квартири на восьмому, дев'ятому та десятому поверхах.





На правах реклами