Ми у Facebook
14.05.2014, 12:28

Головний архітектор Рівного Сергій Семенець [ДОСЬЄ] [+Фото]

Розпорядження про призначення начальника архітектури міста Рівного підписав міський голова Рівного Володимир Хомко. Сергій Семенець став новим керівником архітектури міста.
Досьє
Народився 12 лютого 1961 року в м. Прилуки Чернігівської області в сім’ї вчительки та інженера. Закінчив школу із золотою медаллю.

З 1978 по 1983 роки навчався на архітектурному факультеті Дніпропетровського інженерно-будівельного інституту, який успішно закінчив з червоним дипломом.



З серпня 1983 року почав працювати на посаді архітектора в проектно-кошторисному бюро агрофірми “Зоря” (на той час колгосп “Зоря комунізму”) в с. Зоря Рівненського району, куди був направлений по розподіленню після інституту. В 1995 році проектно-кошторисне бюро агрофірми «Зоря» було розформоване і ліквідоване як підрозділ.
З 1995 по 2000 рік працював головним архітектором проектів у виробничо-проектній фірмі “Райз-Дизайн”, яка була заснована спільно з компанією «Райз».

У архітектури Рівного новий керівник

У 1990 році прийнятий до Національної спілки архітекторів України.

З 2000 року почав працювати самостійно в якості фізичної особи-підприємця як архітектор і продовжував активно проектувати для міста Рівне та області. Фірма Сергія Семенця займалася будівництвом, дизайном та проектними роботами.

Починаючи з 2006 року, одночасно з практичною діяльністю по створенню об’єктів архітектури, почав по сумісництву працювати в Рівненському національному університеті водного господарства та природокористування на факультеті «Будівництва та архітектури» на посаді старшого викладача кафедри архітектури, де вів курси практичних занять з архітектурного проектування в якості керівника курсових та дипломних проектів.

В.о. начальника рівненської міліції [ДОСЬЄ]

З вересня 2013 року по запрошенню керівництва кафедри прийняв рішення перейти в НУВГП на постійну роботу, де крім практичних занять почав читати лекції з фахових дисциплін.

Сергій Семенець входив до архітектурно-містобудівної ради при департаменті з питань будівництва та архітектури облдержадміністрації.

У період самостійної роботи як архітектор неодноразово нагороджувався почесними грамотами Міністерства регіонального розвитку та будівництва України, Рівненської міської ради та виконавчого комітету, Управління містобудування та архітектури Рівненської ОДА.





На правах реклами