Ми у Facebook
14.05.2014, 07:43

Гороскоп на 14 травня: наближається Повня – контролюйте себе!

Складний, досить напружений день, який мало підходить для спілкування, нових справ та ризикованих авантюр.
Астрологічний прогноз: 14 травня 2014, середа.

15/16 місячна доба. Місяць у знаку Скорпіона (друга чверть, росте/Повня).

Ранок ще досить спокійний і майже нічим не відрізняється від вчорашнього вівторка. Але поступово градус напруги почне підвищуватися.

Настає критичний день - наближається Повня (сьогодні о 22.15 за київським часом). До того ж Повний Місяць опиняється під знаком Скорпіона, невипадково астрологи називають таку конфігурацію «час божевільного Місяця».

В людині активізуються її приховані, темні сили. Її розпирають почуття та непереборні бажання, які дуже важко (та й не дуже хочеться!) контролювати. Емоції та пристрасті можуть і гальмувати, і зашкалювати. Тож треба себе добре тримати в руках і самим триматися подалі від агресивних людей, повокаторів та маніпуляторів.

Що можна і чого не можна, коли Місяць уповні?

Нові справи краще не починати, на пропозиції краще не приставати. У колективах та родинах можливі дрібні, але неприємні суперечки.

Фінансові оборудки та важливі покупки краще відкласти на кілька днів. І зайнятися звичними справами, які не вимагають чітких розрахунків, посиленої уваги до дрібних деталей і суворого дотримання техніки безпеки.

Гороскоп на тиждень 12 - 18 травня

Але для багатьох творчих особистостей, людей без гальм і комплексів, а також бунтівних натур настає їх зірковий час!

На молодих та закоханих чекають яскраві почуття та відчуття, бурхливі сцени ревнощів. І все ж, поринаючи з головою у любовні авантюри, все-таки варто тримати її на плечах і хоча б підсвідомо пам’ятати про можливі наслідки…

Не можна садити, пересаджувати та сіяти рослини – вкрай несприятливий день для ніжних молодих паростків. А от зрізати квіти для букетів та соковиту свіжу зелень для салатів – дуже добре.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: май 2014
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами