Ми у Facebook
14.05.2014, 13:26

Василь Берташ: "Якщо я "кришував" бурштин - хай мене покарає Бог" [+Відео]

Колишній голова Рівненської облдержадміністрації відповів на звинувачення на свою адресу, які прозвучали під час позачергової сесії обласної ради, присвяченої ситуації з видобутком бурштину на Рівненщині.
Нагадаємо, напередодні Василь Берташ, який очолює міжфракційне депутатське об'єднання "Європейський вибір" у Рівненській обласній раді, виступив з ініціативою скликання позачергової сесії обласної ради для розгляду ситуації, що склалася з видобутком бурштину на Рівненщині.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

Екс-губернатор Рівненщини Василь Берташ готовий пікетувати Верховну Раду

Під час сесії активісти з селища Клесів на Сарненщині заявили, що, мовляв, Василь Берташ та колишній перший заступник голови Рівненської ОДА Анатолій Юхименко "кришують" нелегальний видобуток бурштину. Василь Берташ взяв слово, щоб відповісти на звинувачення.

На Рівненщині місцеві жителі збираються перекрити трасу Київ - Ковель

- Якщо я "кришував" бурштин - хай мене як віруючу людину покарає Бог, - заявив Василь Берташ. - Я теж готовий брати плакат і їхати під Верховну Раду, щоб привернути увагу народних обранців до необхідності вирішити це питання у правовому руслі, щоб фізичні та юридичні особи отримували ліцензії і працювали.

"Бурштинова" сесія Рівненської облради: чого вимагатимуть депутати





На правах реклами