Ми у Facebook
15.05.2014, 17:32

Даних про загибель мирних жителів у районі АТО немає, - Тимчук

Минулої ночі в районі Краматорська проводилася ліквідація банди озброєних бойовиків, але мирні жителі при цьому не постраждали.
У групи Інформаційний опір немає даних про загибель мирних громадян за час проведення антитерористичної операції минулої ночі. Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, координатор групи Інформаційний опір Дмитро Тимчук, передає ЛІГАБізнесІнформ.

"За минулу ніч у нас немає даних про загибель мирних жителів. Ми не стверджуємо, що їх не було взагалі. Ми говоримо про те, що у нас немає подібної інформації", - сказав він.

У Краматорську знешкодили базу терористів

Тимчук зазначив, що в разі поранення або загибелі українських військових офіційні структури надають про це вичерпну інформацію.

"Що стосується загибелі з того боку, то в останній тиждень ми спостерігаємо, що у сепаратистів змінилася інформаційна політика. Вони посилено приховують свої втрати і роздувають фантастичним чином втрати з боку українських силовиків. Я думаю, що якби мали місце втрати серед мирних жителів, то сепаратисти, в спайці з якими працюють російські ЗМІ, роздмухували б цю тему з фактами", - сказав він.

В інтернеті створили карту і позначили місця, де є терористи

Тим часом у Міноборони повідомили, що під час спецоперації по знищенню збройного бандформування в Олександрівському районі Донецької області українські військовослужбовці не постраждали - поранених і загиблих немає. Також за інформацією відомства, не було потерпілих і серед місцевих жителів.





На правах реклами