Ми у Facebook
16.05.2014, 08:00

Гороскоп на 16 травня: проблеми та люди такі несерйозні…

Не надто ефективний день для важливих справ, точних розрахунків та комерційної діяльності. Зате особисте й громадсько-політичне життя вируватимуть. Чудовий час для кохання та шлюбів.
Астрологічний прогноз: 16 травня 2014, п’ятниця.

17 місячна доба. Місяць у знаку Стрільця (третя чверть, спадає).

Кінець робочого тижня аж ніяк не сприяє діловій активності, роботі з документами. Важливі проекти, серйозні домовленості, комерційні оборудки можуть «зависнути» й опинитись на грані зриву через чиюсь халатність чи забудькуватість. Ймовірні проблеми з дисципліною, помилки у розрахунках та рішеннях. Розбалувані тривалими вихідними у першій половині травня, ми нетерпляче чекаємо вихідних та розваг.

Зате хороший день для всілякої «двіжухи» (пробачте за молодіжний сленг), неформального спілкування, кадрових перестановок у колективах, генерального прибирання на робочому місці та вдома, цікавих поїздок «по роботі».

Гороскоп на тиждень 12 - 18 травня

Якщо хочете конкретних результатів, покваптесь. Перша половина дня щедра на оригінальні ідеї, багато хто відчуватиме емоційний підйом. Непоганий час для творчої роботи, будь-яких занять, що вимагають фантазії та натхнення. Тим більше що у завжди нервового начальства, а також тещ і свекрух не виключений гарний настрій.

4 признака, что вами манипулируют

Розпочаті у другій половині дня справи можуть виявитися даремною тратою часу, а обіцянки так і залишитися гарними словами. Прислухайтесь до інтуїції – а чи варто напружуватись, а чи треба вірити? Внутрішнє чуття не підведе.

А от для романтичних прогулянок на свіжому повітрі, любовних авантюр, інтимних стосунків і шлюбів сьогоднішня п’ятниця – надзвичайно вдала і дуже перспективна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Календарь венчаний на 2014 год
Был ли секс в СССР? +ФОТО
Лунный посевной календарь дачника, садовода-огородника: май 2014





На правах реклами