Ми у Facebook
16.05.2014, 22:24

Симоненко знімає свою кандидатуру з виборів Президента

Лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко вирішив зняти свою кандидатуру з виборів Президента України. Про це йдеться у заяві КПУ.
"Всебічно обговоривши ситуацію, що склалася, Президія ЦК за участю керівників всіх регіональних організацій прийняла рішення про припинення участі нашого кандидата у виборчій кампанії, про що повідомлено до Центральної виборчої комісії. Впевнені, що ця позиція, що враховує пропозиції, що надійшли з місць, буде з розумінням сприйнята членами партії, усіма, хто її підтримує", - зазначено у заяві КПУ, передає УНН.

Лідер Комуністичної партії України (КПУ) Петро Симоненко заявив про зняття своєї кандидатури на виборах президента України під час передвиборних теледебатів на Першому національному.

МВС запустило інтерактивну карту порушень на виборах президента

"Ми, комуністи, вирішили зняти свою кандидатуру, щоб рятувати Україну від свавілля", - прокоментував Симоненко своє рішення і назвав майбутні вибори нелегітимними.

При цьому він додав, що якби став президентом, то перш за все приїхав би в Донецьк і Луганськ на переговори з сепаратистами, пише Еспресо.TV

"Відведу війська з лінії вогню, правоохоронні органи будуть займатися охороною громадського порядку, і припиню бойові дії. Приїду в Донецьк і Луганськ, посаджу всіх за стіл переговорів, щоб ми почули один одного, визначили заходи, а не заговорювали б їх", - сказав Симоненко.

25 травня українці виберуть Президента на п'ять років

Нагадаємо, раніше зняли свої кандидатури з виборів президента екс-глава Мінсоцполітики Наталія Королевська та екс-регіонал Олег Царьов. До сьогоднішнього дня в президентських перегонах брав участь 21 кандидат.





На правах реклами