Ми у Facebook
19.05.2014, 10:43

У Рівненському районі розтрощили машину, а власника побили

Ілюстративне фото

Інцидент трапився у Рівненському районі, на полі поблизу села Велика Омеляна. Чоловік розповів, що став жертвою невідомих, зараз справу розслідує міліція.
— Того дня відпочивав на природі з друзями. Повертався додому. Дорогою виник конфлікт із землевпорядником чи агрономом щодо переораної дороги. Ми посварилися. Потім ми поїхали по справах, а коли повертались назад тією ж дорогою, стали вибачитись. В той момент "прилетіли" машини, звідти вийшли люди, які розбили мені машину та забрали документи. Вискочили без слів, вдарили по голові, - розповів потерпілий. - Я втратив свідомість. Коли прийшов до тями, машина була побитою, а паперів не було. Забрали автомобільний навігатор, панель від автомагнітоли. Викликав міліцію. Я не очікував, що словесний конфлікт переросте в таке. Тих людей я вперше бачив і то поспіхом, бо було все дуже швидко.

Рівне: 9-річну дитину збили на пішохідному переході

- Працівники управління боротьби з організованою злочинністю встановили осіб, які могли бути причетними до вказаного кримінального правопорушення або бути свідками чи очевидцями. Ними виявилися молоді люди із різних районів Рівненської області, - повідомляє СЗГ УМВС України в Рівненській області.

Жителька Рівненщини травмувалася в Карпатах

В міліції справу ретельно вивчають і досудове розслідування має пролити світло у цій справі.





На правах реклами