Ми у Facebook
19.05.2014, 13:12

На Рівненщині керівника ремонтної бригади вбило струмом [+Фото]

Житель смт Клевань Рівненського району, 49-річний Михайло з власної цікавості вирішив зайти в електрощитову, яка знаходилась на огородженій території, де проводилися ремонтні роботи.
Вона була відкрита та будь-які попереджувальні знаки були відсутні. Та ця цікавість коштувала йому життя.

Як повідомила OGO.ua Марія ЮСТИЦЬКА з Рівненського РВ УМВС України в Рівненській області, бригада ремонтників з п’яти чоловік, які є мешканцями м. Костопіль та м. Березне, приїхала в селище Клевань Рівненського району для ремонту будинку культури. Приватний підприємець у той день сказав демонтувати старі вікна.

У Рівному 13-річну дівчинку поранив чоловік, який задля розваги стріляв по пляшках [+Відео]

Бригадир групи вирішив спочатку перевірити територію, на якій працювали, та, коли зайшов в електрощитову, його вдарило струмом в 10 тисяч вольт. Колеги почули крики, прибігли та ногою відкинули від джерела струму. Працівники швидкої медичної допомоги проводили всі реанімаційні заходи, проте чоловік помер у кареті.







У Рівному фура на повороті притисла Таврію ФОТОФАКТ

– За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 271 Кримінального кодексу України (порушення вимог законодавчих та інших нормативно–правових актів про охорону праці, що спричинило загибель людини), – зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівненського райвідділу підполковник міліції Ігор Яблонський. – На даний час правоохоронці встановлюють власника електрощитової, після чого буде вирішено питання про притягнення його до кримінальної відповідальності.






На правах реклами