Ми у Facebook
20.05.2014, 14:31

Люблінські та рівненські підприємці розробили нові екскурсійні маршрути

Нові екскурсійні маршрути та спільні туристичні «родзинки» в рамках участі у щорічній виставці-ярмарку «Музейні гостини» розробили люблінські та рівненські підприємці, чия діяльність пов’язана з туристичною галуззю.
Зустріч відбулася в приміщенні Київського інституту права в рамках реалізації проекту «Розвиток малого та середнього підприємництва міст Рівного та Любліна», що фінансується Європейським Союзом.

Протягом двох днів делегати з м. Люблін мали змогу познайомитися з історією та культурою нашого міста. Відвідали Музей бурштину та не змогли пройти повз рівненський Євромайдан. Відзначивши, що Рівне – європейське місто, яке вдало поєднує в собі сучасні багатоповерхівки із старенькими будиночками в центрі міста.

На Музейні гостини до Рівного завітають підприємці з Любліна

Другий день зустрічі був значно насиченіший, оскільки ніщо не може показати культуру, звичаї та особливості народної творчості як «Музейні гостини».

Як зазначили польські колеги, усе це без сумніву може привабити до України потоки іноземних туристів, навіть попри напружену ситуацію в країні. Проте, є кілька нюансів, які потребують доопрацювання, а саме: підвищення рівня знання кількох іноземних мов, та поглиблення відомостей з історії визначних місць Рівненщини.

Свято творчості та традицій - "Музейні гостини - 2014" у Рівному [Фото+Відео]

Відтак, наступним етапом участі підприємців з Любліна у «Музейних гостинах» було проведення презентацій туристичного потенціалу обох міст та переговорів формату В2В, що сприяло налагодженню тісного діалогу між представниками туризму.



Розробивши спільні туристичні напрямки, учасники переговорів сподіваються на збільшення потоку туристів до обох міст-партнерів, тим самим, поліпшуючи міжнародні зв’язки України та Польщі.

Результатом переговорів також стало запрошення рівненських підприємців сфери туризму на подібну виставку до Любліна вже наприкінці цього року.

В інтернеті запустили віртуальну екскурсію Острозьким замком

Про це повідомили у Відділі інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівненської міської ради.





На правах реклами