Ми у Facebook
23.05.2014, 09:45

Рівне: Чоловік розмістив в інтернеті еротичні фото колишньої дружини

Чоловік вирішив помститися колишній дружині за розлучення, і розмістив в інтернеті її еротичні фото.
33–річна Інна впевнена в причетності до появи в інтернеті фото, на яких жінка оголена, свого колишнього чоловіка, і не даремно. Жінка вважає це помстою. Тому образилась і написала заяву до міліції.

Знімки нагадують не творчі доробки невизнаного генія–самоучки, а відверті фотозображення порнографічного, чи влучніше сказати еротичного характеру. Цей останній «вердикт» зокрема підтвердила й експертиза, яка формувала висновок за оглядами двох сайтів, на яких були розміщені фото.

На Рівненщині чоловік вимахував колекційною шаблею перед тестем

Опинившись у центрі скандалу, молода жінка не вагаючись поскаржилась правоохоронцям. Вона категорично стверджує, що це помста її колишнього чоловіка. Інна розповіла, що за чотири роки спільного життя у шлюбі з Михайлом натерпілась чимало знущань. Постійні сварки та побиття набридли їй і вона забрала маленьку донечку і кинула чоловіка. Тому, швидше за все, благовірний не може пробачити їй, що справа про нанесення ним тілесних ушкоджень Інні вже у суді.

У міліції за даним фактом матеріали внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 1 ст. 301 КК України.

Рівненщина: 11-річний хлопчик обпік чверть тіла

Взялися до справи і фахівці відділу боротьби з кіберзлочинністю УМВС України в Рівненській області, які за дорученням слідчого провели ряд оперативно–розшукових заходів. Результат не забарився. 20 травня був проведений обшук згідно ухвали Рівненського міського суду за місцем проживання 32–річного Михайла, під час якого були вилучені два системні блоки, два ноутбуки, фотоапарат, флеш носії інформації. Розміщена інформація на них не на користь фотографа еротики.

Досудове розслідування наразі триває.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ