Ми у Facebook
23.05.2014, 13:21

У боях на Донбасі загинули троє мешканців Рівненщини [ОНОВЛЕНО]

У ніч на 22 травня у бою біля Волновахи Донецької області загинув мешканець Рівненської області. Як згодом повідомили у прес-центрі управління оперативного командування "Північ", серед загиблих виявилися ще двоє рівненчан.
Нагадаємо, на Донеччині під Волновахою відбулися зіткнення між бойовиками і силами АТО. За даними Дмитра Тимчука, з боку сил АТО під Волновахою загинуло 8 українських силовиків, поранено 18.

У сільській раді Бронників Рівненського району підтвердили, що один із їхніх односельців був вбитий сепаратистами цієї ночі у Волновасі Донецької області, пише www.rivnepost.rv.ua.

За інформацією військових, двоє загиблих із Рокитнівського району, один – з Рівненського. Родини загиблих військові уже повідомили.
У зв’язку з цим на Рівненщині 23, 24, 25 травня оголошено днями жалоби.

Як розповіли у сільраді, 33-річного Андрія мобілізували у війська нещодавно. У нього залишилося двоє дочок.

Андрій був родом із Радивилівського району, де зараз живуть його батьки. Вірогідно, його хоронитимуть там, зазначили у сільраді.

В Інтернеті з'явилися фото з ​​місця бою українських військовослужбовців з терористами, які несподівано напали на блокпост силовиків під Волновахою.



На Донеччині 8 силовиків загинуло та 18 отримали поранення











Раніше OGO.ua повідомляв, що у Міноборони підтвердили інформацію про смерть 9 військовослужбовців з Волині на Донеччині.

Фото та відео: Цензор.НЕТ.





На правах реклами