Ми у Facebook
24.05.2014, 00:05

МВС запустило інтерактивну карту порушень на виборах президента

На сайті МВС України розпочала роботу геоінформаційна система Вибори -2014. Про це повідомляє прес-служба відомства.
"Геоінформаційна система Вибори-2014 являє собою сучасний інструмент, за допомогою якого кожен громадянин має можливість контролювати як роботу самої міліції, так і стан з правопорушеннями у конкретному районі, місті, селищі", - повідомили в МВС.

В інтернеті створили карту і позначили місця, де є терористи

Протягом всього терміну, що залишився до дня виборів президента (25 травня), система буде демонструвати дані, що надходять до МВС з усієї України, зокрема, інформацію про правопорушення, пов'язані з виборчим процесом, пише ZN.UA.

25 травня українці оберуть президента на п'ять років

Дана система складається з:

- Електронної карти України, на яку нанесені виборчі округи;

- Категорій повідомлень про правопорушення, розділених на що мають ознаки адміністративних порушень; мають ознаки злочину (за попередньою кваліфікації); і знаходяться в стані розгляду;

Хто може стати Президентом після першого туру? [ІНФОГРАФІКА]

- Зареєстрованих повідомлень про порушення, які надходять до органів внутрішніх справ від громадян , які відображаються на карті у відповідності з місцем реєстрації такого повідомлення;

- Довідкової інформації про статті адміністративного та кримінального кодексів, що стосуються порушень виборчого процесу.



Система дозволяє відстежувати динаміку реєстрації повідомлень в певних часових проміжках, а також статистично і візуально порівнювати ситуацію з правопорушеннями, реєстрованими в різних регіонах України.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ