Ми у Facebook
24.05.2014, 00:38

Кого з дівчат обрав холостяк Костянтин Євтушенко [+Фото]

Впродовж трьох місяців Україна слідкувала за тим, як розвивалися стосунки нового головного героя шоу "Холостяк" Костянтина Євтушенка та його обраниць. Але прийшов момент, коли Костянтину довелося прийняти остаточне рішення. Хто: Аня чи Анаїт стала переможницею шоу?
З 25 дівчат Констянтин спочатку обрав 15. І так щотижня проект "Холостяк" покидала ще одна дівчина. У трьох дівчат головний герой побував вдома, вони ж теж відвідали будинок холостяка та поспілкувалися з його батьками.

До фіналу шоу дійшли дві кардинально різні дівчини: Анна та Анаїт. Костянтин сказав, що вони обидві гарні та розумні, але серед них є та, яку він сприймає тільки як друга, а я інша - з якою він хотів би бути разом. Ведучому шоу Григорію Решетнику львівський холостяк сказав, що йому вже набридло перебувати у статусі "холостяк".

Співачка Ані Лорак перенесла свій концерт у Рівному

Свій вибір Костя озвучував на кораблі. Першою запросив Анаїт, вони разом пригадали їх побачення та емоції, які вони пережили. Проте Костянтин зазначив, що саме почуттів любові до дівчини він не має. "Ми можемо бути тільки друзями".

Анна прибула другою. Костя розповів як вона змінилася за ці три місяці проекту і виразив надію на те, що всі ці зміни відбулися заради нього. Головний герой надів на руку дівчини кільце і сказав, що воно символізує казку, яку вони мали і зможуть втілити і перенести в реальне життя.



Арт-кафе "Salvador Dali" влаштує хуліганську вечірку [ВЕЧІРКА ПЕРЕНЕСЕНА] [ОНОВЛЕНО]

Нагадаємо, що Анні 29 років, дівчина родом з Харкова.






На правах реклами