Ми у Facebook
26.05.2014, 01:29

Явка на виборчі дільниці у кожному з регіонів України

Станом на 20 годину явка на позачергових виборах Президента України по всій Україні складає 60%. Дізнаємося, скільки українців віддали свої голоси тому чи іншому кандидату на сході, заході, півночі та півдні.
ГМ "ОПОРА" постійно повідомляє свіжі новини про явку виборців на дільницях та порушення, які були виявлені у ході голосування. Так, спостерігачі поідомили, що станом на 20 годину у виборах президента взяли участь 60% населення держави.


У Рівному проголосувало 74% виборців

- Станом на 20 годину явка на позачергових виборах Президента України по всій Україні складає 60%. Так, зокрема, у Центральних областях (Вінницька, Житомирська, Черкаська, Дніпропетровська, Київська, Кіровоградські області та Київ) явка виборців – 63%, на Заході країни (Львівська, Івано-Франківська, Закарпатська, Тернопільська, Хмельницька, Рівненська, Волинська, Чернівецька) – 70%, а на Сході (Донецька, Харківська, Сумська, Чернігівська, Луганська області) 48% та Півдні (Одеса, Херсон, Миколаїв, Запоріжжя) – по 48%. При цьому враховано похибку – 2,6%, - повідомила прес-служба ГМ "ОПОРА".

Рівненщина: хто з кандидатів набрав найменше голосів






На правах реклами