Ми у Facebook
27.05.2014, 14:14

У Рівному пройде "Музична туса з піснями Сергія Бабкіна”

До Рівного та Острога з сольною акустичною програмою завітає Сергій Бабкін з м.Харків.
У організаторів виникла пропозиція найближчим часом зібратися і гарно провести вечір з хорошою музикою та відомими піснями гуртів 5nizza, Брюссель та, звичайно ж, сольними піснями нашого гостя.

Отож, 27 травня (у суботу) Агенція музичних подій «Art Hall» запрошує всіх музикантів, шанувальників творчості С. Бабкіна на промоакцію під назвою «Творча туса з піснями Сергія Бабкіна». Захід розпочнеться о 18:00 у Парку Молоді на Лебединці. Планується збір музикантів, акустичне виконання пісень під відкритим небом, а також креативна фотосесія до концерту з учасниками. Під час нашого джем-сейшену буде розіграно квиток на концерт Сергія Бабкіна у Рівному серед тих, хто прийде і буде виконувати його пісні або пісні з його проектів. Тому запрошуємо усіх, хто любить, знає і пам'ятає творчість нашого харківського гостя.

Сергій Бабкін знову у Рівному

Користуючись нагодою, запрошуємо усіх поціновувачів хорошої і особливої музики на акустичний сольний концерт Сергія Бабкіна, який відбудеться 28 травня у Кіноцентрі «ЕРА». Багатьом Сергій став відомим завдяки участі в гурті “5nizza”, пісні яких й досі лунають та переспівуються. Для когось він став відкриттям завдяки проекту Брюссель: спільний проект Святослава Вакарчука, Дмитра Шурова (Pianoбой)... Але, звичайно ж, найбільший його успіх - це прекрасна сольна кар'єра визнаного музиканта та актора.

Агенція музичних подій «Art Hall» та Сергій Бабкін запрошують всіх друзів та шанувальників розділити з ними атмосферу легкості, відкритості та щирості у музиці, отримати нову порцію енергії та незабутніх емоцій. Організатори обіцяють, що вечір буде наповнений приємним спілкуванням, хорошими піснями, акторською грою та подарунками від партнерів. Запрошуємо =)



Концерт відбудеться 28 травня 2014 о 19:00
Кіноцентр «ЕРА»,
м.Рівне, вул.Гагаріна, 51.
Координатор акції
Хомич Олександр - тел.(098) 714 52 94, (063) 220 14 60.





На правах реклами