Ми у Facebook
28.05.2014, 11:03

51-у механізовану бригаду передислокують із «гарячої точки»

51-у механізовану бригаду передислокують із передової до Миколаєва. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє депутат Степан Івахів.


"Надвечір прийшла приємна новина з Міністерства оборони для сімей військовослужбовців з 51-ї механізованої бригади. Після чисельних звернень від мене, Ігоря Єремеєва та Сергія Мартиняка в.о. Міністра оборони Михайло Коваль зробив офіційну заяву - 51-у механізовану бригаду передислокують в Миколаїв. Відповідний документ сьогодні особисто отримав в Міноборони Сергій Мартиняк. Частину хлопців вже передислокували, частина поїде сьогодні ввечері. За кілька днів передислокація завершиться повністю. Проте виведення 51-ї бригади з зони бойових дій не вплине на наше рішення передати бійцям цієї бригади бронежилети, біноклі, прибори нічного бачення та тепловізори. Все те, що ми обіцяли, буде виконано в повному обсязі. Першу партію хлопці отримають вже завтра. Подробиці згодом на моїй сторінці у Фейсбук" - повідомляє Івахів. Повідомляє сайт "Типовий Луцьк"

На Волині дружини та матері мобілізованих солдатів перекрили трасу через бійню під Волновахою



На Донбасі загинули 9 військових з Волині




Нагадаємо, що 22 травня на блокпост 51 механізованої бригади напали терористи. Загинуло 9 солдатів та офіцерів з Волині.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ