Ми у Facebook
29.05.2014, 07:55

Гороскоп на 29 травня: розмови, плани, мрії, сльози…

Добре обговорювати й починати нові справи, але не з ходу, а спокійно обміркувавши всі «за» і «проти». Непогано підуть навчання, ділові та творчі зустрічі. Можна займатися покупками.
Астрологічний прогноз: 29 травня 2014, четвер.

1/2 місячна доба. Місяць у знаку Близнюків (Молодик/перша чверть, росте).

Саме час братися за щось нове, перегортати чисту сторінку свого життя!

Добре планувати найближче майбутнє, мріяти, обмірковувати різні варіанти, обговорювати різні практичні питання, спільні проекти, переїзд, зміну роботи та навчання.

Часом мрії буде заносити не в той бік. Буде важко об'єктивно та спокійно сприймати інформацію або слова співрозмовника. А дехто почне переживати й панікувати, просто уявивши можливі (і навіяні власною фантазією) труднощі…

Астрологи радять: спустіться на землю, візьміть себе в руки, займіться чимось спокійним та ненав’язливим. Правильне рішення знайдеться дуже скоро і дуже легко.

А ще сьогодні не можна бути жадібним і злим навіть у думках. Навпаки - благі наміри та добрі справи, щедрість та милосердя воздадуться.

Що можна і чого не можна, коли Місяць - молодик?

Розсудливі, прагматичні, самостійні люди сьогодні успішно займатимуться бізнесом, фінансовими справами, робитимуть вдалі покупки, укладатимуть ділові угоди.

Гороскоп на тиждень 26 травня – 1 червня

Добре займатися творчістю, давати волю фантазії, втілювати в життя неординарні рішення.

Вдалий день та вечір для культурного відпочинку та різних культмасових заходів. Порадують зустрічі і навіть телефонні розмови з друзями та симпатіями.

А от у сімейному житті та коханні стосунках не все гладко. Дружини, діти та молоді дівчата схильні ображатися, вередувати і плакати з будь-якої причини. Тут треба проявити велике терпіння та розуміння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Кому повезет в 2014 году? Прогноз астролога
Неблагоприятные и рискованные дни 2014 года





На правах реклами