Ми у Facebook
29.05.2014, 15:38

У збитому вертольоті вижив один, а загинуло 12 військовослужбовців

У Нацгвардії заявляють про 12 загиблих при обстрілі вертольота. Серед них були шість бійців Національної гвардії і шість представників спецпідрозділу "Беркут".
Про це повідомляє прес-служба Національної гвардії, інформує Цензор НЕТ.

Згідно з даними Нацгвардії, 29 травня близько 12.30 поблизу міста Слов'янська Донецької області, в районі проведення АТО, під час розвантаження продуктів харчування на четвертий блокпост, терористи підбили вертоліт МІ-8 Національної гвардії України.

У результаті події загинули 12 людей - шість військовослужбовців Національної гвардії України, включаючи екіпаж вертольота, і шість - представників спецпідрозділу "Беркут".

Терористи збили вертоліт - загинули 14 військовослужбовців разом із генералом Кульчицьким [+Фото]

Один військовослужбовець Національної гвардії України залишився живий і перебуває у важкому стані.

Серед загиблих - начальник управління бойової та спеціальної підготовки Національної гвардії України генерал-майор Сергій Кульчицький.

Детальна інформація про загиблих встановлюється. Також компетентними органами проводиться розслідування терористичного акту.

Як повідомлялося, за інформацією Турчинова, 14 військовослужбовців української армії, в тому числі генерал Кульчицький, загинули у збитому бойовиками під Слов'янськом вертольоті. При цьому спікер АТО Владислав Селезньов заявляв, що, за його інформацією, при обстрілі вертольота загинуло 10 осіб.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ