Ми у Facebook
30.05.2014, 16:04

Рівненський "Електронік" вже готовий приймати дітей

Оздоровлення та відпочинку, особливо сьогодні, потребують діти, бо більша частина з них, як свідчить практика, має ослаблений імунітет. Рівненський "Електронік" уже готовий приймати дітей, і першими, хто там відпочинуть будуть діти із Луганська.
Міська влада всяко намагається допомогти у розвитку та забезпеченні якісного відпочину дітей, зокрема і у санатрії "Електронік".

Питання про затвердження програми розвитку комунального підприємства Дитячий санаторно-здоровчий комплекс "Електронік" - Рівне на засіданні бюджетної комісії розглянули одним із перших. Попри відсутність директора закладу, який поїхав у справах до столиці, питання члени комісії підтримали. Бо, кажуть, відпочивати дітям треба і нашим і з інших областей, йдеться в сюжеті Рівне 1.

Скільки коштуватиме оздоровлення дітей Рівненщини у 2014 році

Зокрема, вже з цієї суботи впродовж 12 днів там житимуть діти з Луганщини. Яких за ініціативи міського голови та підтримки депутатів Рівнеради запросили, щоб показати справжній бандевірський край.


Пластуни Рівненщини відкрили таборовий сезон «Святом Весни»


Заклад уже готовий у 2014 році прийняти на оздоровлення дітей, в тому числі за рахунок часткового фінансування Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності з терміном перебування 14 або 21 день в період з 1 червня 2014 року по 21 червня 2014 року. Вартість одного ліжко-дня коштує 118 грн, повна вартість путівки — 2 478 грн.





На правах реклами