ТОП-13 банків з відтоку вкладів населення ІНФОГРАФІКА
В Україні вже у десятому банку ввели тимчасову адміністрацію
У перших рядках рейтингу ЛІГАБізнесІнформ виявилися банки з російським капіталом - ВТБ Банк і Російський стандарт. Потрапили сюди і банки Сім'ї - Укрбізнесбанк і Брокбізнесбанк, які розгубили близько чверті пасивів фізосіб. Правда, Всеукраїнський банк розвитку, власником якого є Олександр Янукович, до рейтингу не потрапив. Однак у цьому банку на тлі приросту депозитів фізосіб був відзначений відтік пасивів юросіб в межах 26% (883,2 млн. грн.).
Які банки збанкрутували після Майдану ІНФОГРАФІКА
Інфографіка


Як зберегти свіжість хліба надовго

Свіжоспечений хліб із рум’яною скоринкою та ніжною, м’якою м’якушкою — справжня гастрономічна розкіш. Білий, житній чи зерновий — кожен має своїх поціновувачів. Та скільки разів ми стикалися з розчаруванням, коли вже наступного дня хліб ставав твердим і сухим?
переглядів: 391
П’ять простих налаштувань, які допоможуть смартфону працювати довше

Ми живемо в епоху, коли смартфон — не просто засіб зв’язку, а особистий помічник, навігатор, розважальний центр і навіть кишеньковий офіс.
переглядів: 391
Як розписати писанку: інструменти, техніка, орнамент

Розпис писанки — це не просто творчий процес. Це глибоке занурення у власне "я", спосіб осмислення світу і форма збереження культурної спадщини. Писанка — це не лише великодній символ, а живий код української нації, в якому переплітаються естетика, духовність і історична пам’ять.
переглядів: 381
Компенсація для роботодавців: як отримати підтримку за працевлаштування молоді

Роботодавці в Україні мають можливість отримати фінансову компенсацію за працевлаштування молодих фахівців. Про це повідомляє Державна служба зайнятості. Ініціатива спрямована на підтримку бізнесу та створення додаткових можливостей для молоді, яка лише починає свій професійний шлях.
переглядів: 421
Як перевірити масло вдома: кілька простих рецептів

Вершкове масло — постійний гість на кухні багатьох українських родин. Його цінують не лише за універсальність у приготуванні страв, а й за поживні властивості.
переглядів: 303