Ми у Facebook
03.06.2014, 22:45

Для рівненських журналістів провели майстер-клас з приготування тірамісу [Фото+Відео]

Напередодні професійного свята Дня журналіста для працівників рівненських ЗМІ провели майстер-клас з приготування тірамісу. Вчив журналістів італійський кухар Андреа Пірас.
У подарунок з нагоди професійного свята Андреа Пірас розкривав для рівненських медійників таємниці приготування справжнього італійського десерту тірамісу.

Більше фото

Як зазначив італійський кухар, в Україні цей десерт має іншу структуру і готують його теж не так. А зважаючи, що на приготування потрібно всього 45 хвилин, то саме цей десерт обрали для проведення майстер-класу.

У Рівному презентували світлини дітей, позбавлених батьківського піклування "Чия крихітка?" [Фото+Відео]

- Під час приготування тірамісу слід бути уважним і дотримуватись пропорцій, аби інгредієнти не перебивали смак один одного. А найголовніше - це настрій з яким ви це робите. Готувати треба з любов'ю, - радить італійський кухар.



Відеоурок з приготування тірамісу

Андреа Пірас оцінив старання рівненських журналістів і сказав, що якщо добре потренуватися, то усе вийде. Медійники ж теж не приховували своїх емоцій і з радістю взяли участь в процесі приготування тірамісу.

Ось що з цього вийшло - тірамісу однієї з учасниць майстер-класу.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ