Ми у Facebook
06.06.2014, 11:01

«Ночі у Луцькому замку» цього року не буде

Арт-фестиваль «Ніч у Луцькому замку», що відбувається щорічно з 2007 року на території історико-культурного заповідника «Старий Луцьк», цього року скасували.
Про це повідомив Луцький міський голова Микола Романюк під час брифінгу з журналістами у стінах мерії, пишуть visitlutsk.com

Міський голова наголосив, що справа не у «дірках» в міському бюджеті, адже з міського бюджету на організацію фестивалю не виділяли «ні копійки».

«Нам сьогодні, враховуючи ситуацію в країні, не до пісень і не до танців», - зазначив він.

Арт-фестиваль «Ніч у Луцькому замку» проводили щорічно в останню неділю червня. Складовою частиною заходу були імпровізовані лицарські бої та середньовічні розваги, театралізовані дійства, майстер-класи народних майстрів з гончарства, лозоплетіння, соломоплетіння, флористики та ковальства, дегустація та приготування національних страв.

Луцький фестиваль бульбашок перенесли через дощ

Нагадаємо, що через ситуацію на сході країни вже скасовано не один фестиваль. Зокрема, цього року не відбудеться ентнофестиваль «Підкамінь», який проходив на Львівщині та найстаріший український рок-фестиваль "Тарас Бульба", який зазвичай проходить у місті Дубно в липні.





На правах реклами