Ми у Facebook
06.06.2014, 15:11

На бронежилети для військових зібрали майже 100 тис. грн

Станом на 5 червня на рахунок Благодійного Фонду «Скарбниця Надії» вже перераховано 96055,00 гривень. До акції із збору коштів долучилися окремі громадяни краю, фірми, підприємства, обласні держуправління тощо.
Зокрема, Федерація профспілок області на закупівлю бронежилетів для українських військових, які проходять підготовку на Рівненському полігоні, через БФ «Скарбниця Надії» адресно перерахувала 45 тисяч 489 гривень.

Серед тих, хто долучився до збору коштів на бронежилети: ТзОВ «ВАМЕТ», виконавчий апарат Рівненської обласної організації профспілки працівників охорони здоров'я України, ТОВ «Рівне-Стиль», ТОВ «ТЕТРАМЕД»,ТзОВ «ВІСА», ПП «Сімекс», ТзОВ «Птахофабрика Крупець», Рівненський академічний обласний театр ляльок, ТОВ «Контрактовий дім», Рокитнівська районна лікарня ветеринарної медицини, Управління держземагентства міста Рівного та Володимирецького району, Департамент з питань будівництва та архітектури ДПІ Гощанського району, Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. А також небайдужі рівняни та жителі області. Долучився до акції по збору коштів на закупівлю бронежилетів нашим солдатам і голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок.

Як зазначила заступник голови правління БФ "Скарбниця Надії" Мар'яна Рева, вже на рахунку закомульована достатня сума грошей для закупівлі кількох десятків бронежилетів.

«Військові вже проконсультували нас, які саме розміри та типи бронежилетів потрібні на Сході. Це виріб «Корсар» М3» 4 ступеня захисту, який виробляють в Україні. Зараз вже йдуть перемовини між виробником і нашим Фондом щодо закупівлі вже найближчим часом цих бронежилетів. Про результат та про адресну їх передачу військовим ми відразу повідомимо громадськість та ЗМІ на брифінгу з головою ОДА Сергієм Рибачком», - розповіла Мар'яна Рева.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ