Ми у Facebook
09.06.2014, 18:04

На Рівненщині ремонтують «Гради», «Акації» та «Васильки» [+Фото]

В одній із військових части Збройних Сил України, що дислокується на Рівненщині, тривають роботи з відновлення і ремонту озброєння та військової техніки для бойових військових підрозділів, які виконують завдання з посилення оборони державного кордону.
З початку року на ремонтній базі частини було відновлено близько 30 одиниць артилерійського озброєння, серед яких бойові машини реактивної артилерії «Град», самохідні артилерійські установки «Акація», міномети «Васильок», повідомили у Міноборони.

У Рівному пройшла акція «Принеси "копілку" - врятуй життя рівненського військового» [+Фото]

Також, відновлено понад 150 паливних насосів, відремонтовано 36 гальм відкатних частин та 10 накатників гармати танку Т-64БМ. До строю військових частин було поставлено не один десяток колісної автомобільної і броньованої техніки.

Виїзні ремонтні бригади з Рівненської області у військових частинах за місцями їх дислокації забезпечили обслуговування техніки для приведення у готовність до виконання завдань за призначенням.

У Рівному - призов до армії

Крім відновлення й ремонту озброєння і військової техніки, фахівці військової частини освоїли технологію пошиття танкових шоломофонів. Так, для військовослужбовців у райони виконання завдань вироблено понад 200 одиниць цих елементів обмундирування. Одночасно, розпочато виготовлення номерних знаків для військової техніки за встановленим стандартом.









За матеріалами: visnyk.lutsk.ua





На правах реклами