Ми у Facebook
10.06.2014, 14:14

Рівненські матері відвідали військовослужбовців на Миколаївському полігоні [+Відео]

Півтисячі рідних побували на Миколаївському полігоні та побачилися зі своїми синами та чоловіками військовослужбовцями.
Цими вихідними на Миколаївський полігон, щоб побачитись із вояками 51-ї механізованої бригади, їздили півтисячі їхніх рідних. Вони вирушали з Волині, Закарпаття, Івано-Франківська, Рівного, Львова та Хмельницького. Поїздку організували військові комісаріати, щоб підняти бойовий дух солдатів.

Цієї поїздки рідні вояків чекали уже давно, адже своїх чоловіків та синів не бачили місяць, або й від початку війни на Сході. Із собою привезли харчі та інші необхідні воякам речі.

«Активно долучились місцеві адміністрації, церкви та і прості люди. Зокрема, у Жидачівському та Миколаївському районах закупили продуктів на 40 тисяч гривень», – повідомив підполковник Борис Андрєєв.

Надійний рятівник - бронежилет [+Фото]

«Для нас найцінніше – це медикаменти, адже у медпунктах було недостатньо ліків. Також тут проблеми із питною водою. Її, звичайно, підвозять, але все потрібно купувати за свої гроші. А грошей нема», – розповів військовий Степан.



Проте були й такі солдати, до яких родичі приїхати не змогли, або ж самі вояки цього не хотіли.

Рівнян просять долучитись до збору коштів на бронежилети військовослужбовцям

«Я не хотів, щоб приїжджали ні рідні, ні друзі. Всі ми раніше служили строкову службу і самі знаємо, коли приїжджали додому, потім набагато важче було перенести розлуку із близькими», – зізнався військовий Микола Кравчук.





На правах реклами