Ми у Facebook
12.06.2014, 10:35

Рівненщина: керівництво утискає працівників залізниці?

У соціальній мережі фейсбук з'явилася інформація про те, що у негласній формі на Львівській залізниці намагаються забрати фактично відпрацьовані години робочого часу. Таку ситуацію працівникам пояснюють тим, що економлять заробітну плату.
Повідомлення про те, що така ситуація загрожує працівникам залізниці, в тому числі й залізничникам Рівненщини, повідомив на своїй сторінці у фейсбук ГО "Громада Сарненщини".

У Рівному не буде нових тролейбусів?

Вони навіть підготували звернення до керівництва залізниці:

"Звернення ГО «Громада Сарненщини» щодо недопущення утисків працівників залізниці

До керівництва залізниці.

Ми, активісти ГО «Громада Сарненщини» звертаємось до керівництва Львівської залізниці з проханням підтвердити або спростувати інформацію про те, що у дирекціях залізниці у негласній формі намагаються забрати фактично відпрацьовані години робочого часу працюючих мотивуючи нібито економією фонду заробітної плати. Повідомляємо, що у разі позбавлення працівників їх права на належну платню за свою працю ми будемо всіма законними методами та шляхами (можливо створення страйкових комітетів) захищати інтереси колективів та окремих працівників.

До залізничників

Шановні залізничники, просимо Вас повідомляти про факти утисків та спроб незаконних поборів зі сторони керівництва звертайтесь у штаб ГО «Громада Сарненщини» за тел.(066)1193155

Рівняни складали ЗНО з російської мови

До керівників громадських організацій

Шановні члени громадських організацій та громадських об’єднань Західної України, просимо підтримати трудові колективи залізничників і своїх містах та долучитись до заходів щодо недопущення утисків щодо працівників залізниці
".

Продовження теми читайте у наших наступних публікаціях.





На правах реклами