Ми у Facebook
12.06.2014, 12:17

Італійські страви в атмосфері еклектики відтепер у Рівному [+Фото]

Про новий ресторан "Піца Челентано Рісторанте" у Рівному можна сказати коротко – вибух смаку та емоцій. Цьому ресторану вдалось розірвати шаблони та стереотипи, що існували досі.
Адже смакувати справжні італійські страви та вина у яскравій атмосфері сучасної еклектики – це виклик для справжніх гурманів і поціновувачів стилю. Унікальність цього ресторану ще й у тому, що це перший і, поки що, єдиний в Україні ресторан "Піца Челентано Рісторанте" у новому форматі, тож мешканці міста Рівне, мають нагоду стати піонерами та оцінити усі кулінарні несподіванки та атмосферу оновленого ресторану бренду з 15-річною історією.

Відкриття відбулося 29 травня. На вулиці Словацького біля входу зібралася сотня перших гостей, а вже о восьмій вечора запальні танці брейкденсерів та харизматичний ведучий запросили власників "Піца Челентано Рісторанте" відкрити двері нового закладу.

Асортимент нового ресторану тішить: в меню італійські страви, смак яких підкреслює широкий вибір італійських вин. Цікавою теж є подача страв – рекомендуємо окрім традиційної піци, замовити пасту – на вас чекає приємна несподіванка.

Окремої уваги заслуговує «фішка» закладу – система продажу вин Cork fee. Якщо ви купуєте цілу пляшку вина, то платите за неї ціну подеколи нижчу, ніж у більшості алкогольних крамниць, і лише доплачуєте своєрідний «податок за корок» - фіксовану ціну 20 грн. Отже, в результаті ви отримуєте якісні вина за ціною магазину, прекрасний сервіс, та невеличкий комплімент від закладу – запашний італійський хліб – фокаччу.



Руйнувати стереотипи разом із "Піца Челентано Рісторанте" зібралося чимало гостей і партнерів, які були щедрими на приємні слова та щирі побажання. У свою чергу, «батьки» ресторану, також, не стомлювались дякувати гостям та охоче ділились своїми враженнями від створення такого проекту.

Нам дуже приємно бути першим рестораном нового формату «Челентано». Ми віримо в цей проект на всі 100%. Наш досвід у ресторанному бізнесі підказує, що для успіху закладу потрібні такі інгредієнти: смачна кухня, якісний сервіс, цікавий інтер’єр та яскраві особливості закладу – його не подібне ні на жоден інший ресторан «обличчя». Нам вдалося все це поєднати і зробити навіть ще більше. Приходьте перевірити вже сьогодні! – запрошують до свого ресторану власники Олена та Віталій ЗАВАЦЬКІ.



Отже, вперед за новими враженнями до нового ресторану у місті Рівне. На вас чекають:
· авторський дизайн інтер’єру від відомого дизайнера Арсена Костишина;
· неповторна італійська кухня;
· Bambino room, де на малюків чекає багато сюрпризів, зокрема культова ігрова приставка Xbox;
· улюблена піца, створена піца-майстрами за італійськими рецептами з італійського борошна у новому мега-розмірі;
· шоу піца-майстрів;
· демократичний сервіс та ціни.

Отже, руйнуймо стереотипи разом із "Піца Челентано Рісторанте"!
м. Рівне, вул. Словацького, 4/6

Телефон для резервування столиків: (0362) 45 03 45, (0362) 45 03 47
Заклад працює щоденно з 10:00 до 23:00.
Веб-сайт: www.egoisty.com та група у соцмережі Facebook.





На правах реклами