Ми у Facebook
13.06.2014, 16:45

У Рівному затримали 18-річного наркоторговця

Працівники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Рівненського міськвідділу міліції затримали 18-річного юнака, котрий збував та зберігав наркотичну речовину в обласному центрі. Юнак не лише за гроші розповсюджував дурман серед однолітків, а й сам вживав марихуану.
Як повідомили у Рівненському міськвідділі міліції, під час оперативної закупки міліціонери затримали 18-річного Олексія, студента одного із навчальних закладів обласного центру, котрий збув за 160 гривень поліетиленовий пакет вагою близько 10-ти грамів з речовинною рослинного походження ззовні схожою на марихуану.

Коли до юнака підійшли правоохоронці, він заметушився та спробував втекти. Правоохоронці наздогнали хлопця, проте він категорично відмовився виконувати законні вимоги працівників міліції. За кілька хвилин затриманого в кайданках на руках, оперативники саджали в службовий автомобіль.

"Бурштинова війна" на Сарненщині: як іде розслідування?

За опір працівникам міліції юнака притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення вимог частини 1 статті 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Під час особистого огляду у нього виявили та вилучили поліетиленовий пакунок з подрібненою рослиною речовиною зеленого кольору вагою близько трьох грамів. Після затримання зловмисника відвезли на медичний огляд, який показав, що хлопець перебуває у стані наркотичного сп’яніння.

Рівненщина: автомобіль на смерть притиснув чоловіка до дерева [+Відео]

Усе вилучене направлено на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС. Триває досудове розслідування. Сам затриманий не лише не заперечує факти збуту наркотичної речовини, а й підтверджує, що таким чином хотів збагатитися.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ