Ми у Facebook
14.06.2014, 15:40

Рівненщина: контрабандист техзасобів негласного отримання інформації загримів за ґрати

У ході досудового розслідування в кримінальному провадженні, зареєстрованому за ч. 1 ст. 201 КК (контрабанда спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації), начальник відділу прокуратури Рівненської області та підозрюваний уклали угоду про визнання винуватості останнього.
Як повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області, 28-річний житель Дубровицького району визнав свою вину в тому, що у березні цього року контрабандним шляхом намагався перемістити до України з Республіки Білорусь три спеціальні технічні засоби негласного отримання інформації, які сховав у власній дорожній сумці з подвійним дном.

Нагадаємо, житель Рівненської області попався на контрабанді спецзасобів для стеження. У сумці з подвійним дном дубровиччанин намагався провезти 5 СТЗ, замаскованих під ручні годинники.


Рівне: в Басівкутському озері знайшли тіло чоловіка


Факт злочинної діяльності було викрито на міжнародному пункті пропуску «Городище» Рівненської митниці та припинено співробітниками Служби Безпеки України спільно з прикордонниками.

Рівненщина: жінка, захищаючись від побоїв чоловіка, вбила його [+Фото]

Отже, Прокуратурою області скеровано обвинувальний акт разом із угодою про визнання винуватості до Дубровицького районного суду, який 05.06.2014 затвердив вказану угоду та, врахувавши щире каяття підсудного, його активне сприяння у проведенні розслідування, призначив останньому покарання — 3 роки позбавлення волі з іспитовим строком тривалістю один рік шість місяців.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ